…Me

den haag
Dit ben ik! 

Mijn naam is Malou, en ik ben afgelopen jaar geslaagd voor mijn VWO, waarbij ik het profiel N&G en N&T deed. Ik vind het menselijk lichaam ontzettend interessant, maar verder ben ik niet echt een typisch bètameisje. Ik ben wél een typisch meisje, ik hou ontzettend van kleren en beauty. Daarnaast hou ik heel erg van schrijven (verhalen en nu dus dit blog) en heb ik een grote liefde voor Italië, vooral voor de pasta en de taal.

Ook hou ik heel veel van zingen en dansen. Ik heb drie jaar op zangles gezeten en heb ook heel lang gedanst. Daarnaast hou ik heel erg van muziek en van nieuwe bandjes ontdekken en natuurlijk ook van luisteren naar mijn favoriete muziek; bijvoorbeeld The Script, Amy Winehouse en Oscar and the Wolf.

Ook ben ik een grote fan van lekker eten –  vooral Italiaans en sushi-, maar helaas ben ik iets minder goed in het klaarmaken (dat zal ik dus moeten leren in mijn tussenjaar). Verder werk ik in een boekhandel en elke keer komen er weer geweldige nieuwe boeken langs, dus ook die zul je voorbij zien komen op mijn blog!

Advertenties